Nyheter

2024 Momali | MCE

2024 Momali | MCE

Realiseringen i baderomsrommet er ikke bare de daglige behovene til menneskelivet, men også næring av menneskelige følelser. Integrer deg selv i baderomsrommet, og se frem til å gi kropp og sinn hver dag for å frigjøre, helbrede og dekomprimere.

 

Fra 12. til 15. mars 2024, den store åpningen av Smart Home Health Exhibition i Milano, Italia. Vi er veldig glade for å kunne delta i denne utstillingen, MOMALI med debuten av de siste nye produktene, for flertallet av forbrukere og jevnaldrende å bringe en fantastisk baderomsopplevelse hjemme.

 

Årets Milano-utstilling, scenen av folk kommer og går, mange utstillere og bransjeeksperter og besøkende i kontinuerlig ansikt til ansikt utveksling, deling av erfaringer og personlig innsikt, de tilstedeværende er fulle av ros.

 

MOMALIs baderomsprodukter har alltid vært "originalt baderom" og "personlig høykvalitets baderomsliv" som kjernen, forpliktet til å forbedre folks livskvalitet, øke hjemmelykken. Integrer den nåværende baderomsdesigntrenden, i henhold til den unike smaken og livsstilen til forbrukerne, tilpasset eksklusivt personlighet hjemmemiljø.

 

fc667738479add88b1af92d394c4873


Innleggstid: 28. mars 2024